Welkom in mijn webwinkeltje Zazivi. Hier vindt u alles om uw jaartafel mooi aan te kleden door alle seizoenen heen.

Ik gebruik hoofdzakelijk natuurlijke producten, houten pegdolls en 100% wolvilt, ik zeg hoofdzakelijk omdat het mijn streven is zo natuurlijk mogelijk te werken met alles wat ik in de natuur tegenkom, schelpen, judaspenning en rogge bijvoorbeeld. Helaas heb ik nog nooit een echte parel gevonden, dus de parels die ik gebruik zijn niet echt. En ook de textiellijm om mutsjes en handjes vast te lijmen is niet 100% natuurlijk.

Mijn poppetjes hebben geen gezicht, dit is omdat ik een gezichtsuitdrukking te bepalend vind en deze liever overlaat aan de fantasie van de kijker, daarnaast vind ik het vaak ook erg afleidend op een jaartafel, een blij poppetje of een droevig poppetje maakt dat ik de bloem of aankleding minder zie.

Mocht u een bloem niet kunnen vinden tussen de bloemenpopjes, stuur me dan gerust een mailtje op info@zaziviviltcreaties.nl , dan zal ik mijn best doen om die bloem uit te werken tot een mooi popje.

Naast alle bloemenpopjes vindt u in de webwinkel ook de jaarfeesten uitgelicht en maak ik traktaties en kleine cadeautjes, als aanvulling op mijn handwerk is mijn man houten speelhuisjes, jaartafels en ander houten speelgoed gaan maken als hobby. Deze zijn ook te bestellen, maar hebben een iets langere levertijd.

Sas & Bas

Maar wat betekent Zazivi nou eigenlijk? Het staat voor “Sas zin in vilt”, maar dan als woordgrapje verbasterd